Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

4 εκ. ευρώ επικηρυχθηκαν οι τρομοκράτες- Δείτε την επικήρυξη…

Ιανουάριος 22nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Αφορά τους Ξηρό, Μαζιώτη και τους εκτελεστές των χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο

Τον Σάββα Ξηρό, τον Νίκο Μαζιώτη και τα δολοφόνους των δύο χρυσαυγιτών στα γραφεία της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο επικηρυξε  ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας.
Η επικήρυξη είναι για το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επικήρυξη που ανέβηκε στο ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή τεσσάρων εκατομμυρίων (4.000.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των καταζητούμενων :

Χριστόδουλου Ξηρού του Τριαντάφυλλου και της Μοσχούλας, που γεννήθηκε το 1958 στην Ακαμάτρα Σάμου,

xhros-570

Νικόλαου Μαζιώτη του Αγαμέμνονα και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1971 στην Έδεσσα Πέλλας,

maziwths-570

Παναγιώτας Ρούπα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1969 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας,

roupa-570

Επίσης στην ανακοίνωση προστίθεται ότι έχουν επικηρυχθεί για ένα εκατομμύριο ευρώ οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η αμοιβή καθορίζεται στο ποσό του (1.000.000) ευρώ, για καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ενώ σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Σε βάρος του Χριστόδουλου Ξηρού, του Νίκου Μαζιώτη και την Παναγιώτας Ρούπα εκκρεμεί η εκτέλεση των ποινών κάθειρξης για τρομοκρατικές πράξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τους παραπάνω καταζητούμενους παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 22nd, 2014 at 12:37 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply