Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτή είναι η 29χρονη Ρουμάνα που πήρε τα μυαλά του Μιχάλη Λιάπη

Ιανουάριος 22nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ερωτευμένος με την κόρη Πρέσβη ο πρώην υπουργός – Γνώρισε και επίσημα τα μελλοντικά πεθερικά του…

ΛΙΑΠΗΣ

Oπως λέει ο θυμόσοφος λαός, «O έρωτας χρόνια δεν κοιτά». Κάπως έτσι σκεπτόμενος ο Μιχάλης Λιάπης, ελεύθερος μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του, ερωτεύθηκε, όπως διαβάζουμε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, προ διετίας σφόδρα μια όμορφη κοπέλα από τη Ρουμανία.

Η τελευταία, βέβαια, δεν ήταν κάποια τυχαία, αλλά προέρχεται από «τζάκι» της βαλκανικής χώρας. Πρόκειται για τη θυγατέρα επί σειράν ετών πρέσβη της Ρουμανίας. Αυτός είναι μικρότερος ηλικιακά από τον πρώην υπουργό, ενώ η εκλεκτή της καρδιάς του συμπληρώνει φέτος τα 29.

Για χάρη της ο Μ. Λιάπης πήρε την περασμένη εβδομάδα το αμάξι και, εν μέσω γενικευμένης κατακραυγής, προφανώς και για να ξεκουραστεί από τις συνεχείς αναφορές του ελληνικού Τύπου για τις περιπέτειές του, πέρασε τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με κατεύθυνση το Βουκουρέστι. Μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και η μελαχρινή καλλονή, την οποία ο Λιάπης, όπως λέγεται από το φιλικό του περιβάλλον, σκοπεύει να ζητήσει σε γάμο.

Ωστόσο, ο πατέρας της ωραίας Ρουμάνας, συνταξιούχος πλέον διπλωμάτης, που φημίζεται για τον αψύ χαρακτήρα του, διαφωνεί κάθετα με τις επιλογές της κόρης του στο πρόσωπο του Μισέλ. Ο κ. Λιάπης, πάντως, δεν δείχνει να καταλαβαίνει από αντιρρήσεις και… ενστάσεις και επιμένει στην κατεύθυνση της επισημοποίησης της σχέσης του.

Αλλωστε, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που επιθυμεί να ξαναπαντρευτεί και μάλιστα μια πολύ νεότερή του, πράξη για την οποία, όπως ψιθυρίζεται στα πολιτικά παρασκήνια, δεν συναινεί το περιβάλλον Καραμανλή.

arouraios

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 22nd, 2014 at 00:09 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply