Η Μπαρτσελόνα έδωσε 95 εκατ. ευρώ αντί… 57 για τον Νεϊμάρ
Η Coca Cola προσφέρει 84.600.000 ευρώ στη Ρεάλ για το «Μπερναμπέου»

Το ποσό των 84.600.000 ευρώ είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Coca Cola προκειμένου να πάρει το όνομα της εταιρίας αναψυκτικών το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά χορηγό προκειμένου να γίνουν κάποια έργα στο πλαίσιο της ανακατασκευής της έδρας της, έτσι έχει αποφασίσει πως η εταιρία που θα καταβάλλει το ποσό που απαιτείται θα μπορέσει να κάνει χρήση του ονόματος του γηπέδου.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε τονίσει πως υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι χορηγοί. Πρόκειται για την «Fly Emirates», την «Microsoft», αλλά και την «Coca Cola».

Η Μπαρτσελόνα έδωσε 95 εκατ. ευρώ αντί… 57 για τον Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα έδωσε 95 εκατ. ευρώ αντί... 57 για τον ΝεϊμάρΑυξάνεται η πίεση που δέχεται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, σχετικά με το κόστος της μεταγραφής του Νεϊμάρ, καθώς σημερινό δημοσίευμα της «El Mundo» αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» διέθεσαν 95 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στράικερ, μολονότι ο επικεφαλής των πρωταθλητών Ισπανίας έχει δηλώσει πως ο σύλλογος κατέβαλε 57 εκατομμύρια στη Σάντος για να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

Η ισπανική εφημερίδα τονίζει πως ο Ροσέλ πλήρωσε στην πραγματικότητα συνολικά 95 εκατομμύρια, σε μία περίπλοκη συμφωνία για τον 21χρονο άσο, η οποία περιλάμβανε όχι μόνο τη Σάντος, αλλά και μία εταιρεία, η οποία κατείχε μέρος των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ, καθώς και τον πατέρα του παίκτη, ο οποίος ενεργούσε ως ατζέντης του.

Η «El Mundo» υπογραμμίζει ότι είχε πρόσβαση σε έγγραφα, τα οποία ο Ροσέλ κατέθεσε στον δικαστή Πάμπλο Ρουθ, ο οποίος ερευνά την εν λόγω συμφωνία, καθώς ένα μέλος του συλλόγου της Μπαρτσελόνα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ισχυριζόμενο πως ο Ροσέλ δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής και διαφανής για τη μεταγραφή. Ο Ροσέλ έχει αρνηθεί αυτές τις καταγγελίες. Ο Ρουθ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ετυμηγορία του και δεν έχει αποφασίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του προέδρου της Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ ήταν ο μοναδικός παίκτης, τον οποίο απέκτησε η Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. Ο 21χρονος, ο οποίος αυτό το διάστημα είναι εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού, έχει σημείωσει έξι γκολ σε 16 συμμετοχές με τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.