Η τρομοκρατία στα χρόνια του Twitter -Ο Ξηρός έγινε «αρχηγός» και Playmobil [εικ«Φωτιά» φαίνεται πως έχει πάρει το Twitter μετά την «επανεμφάνιση» του Χριστόδουλου Ξηρού με το απειλητικό βίντεο και την προκήρυξη που ανέβασε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσαστικού χώρου.

Αυτή τη φορά οι χρήστες αντιμετώπισαν το θέμα με χιούμορ εστιάζοντας στην εμφάνιση και το ντύσιμο του «Μανώλη» της 17Ν.

Η μπλούζα, τα μαλλιά του και το κούρεμά του φαίνεται πως έκλεψαν την παράσταση, ενώ χαρακτηριστικό είναι το tweet ενός χρήστη που τον παρομοίασε με Playmobil. Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανέβασε ο χρήστης το ντύσιμο του Χριστόδουλου Ξηρού στο βίντεο είναι ίδιο με αυτό ενός Playmobil.


«Σήμερα στο βίντεο, ήσουν σαν πλεϊμομπίλ…τι κούρεμα είναι αυτό? Θες επειγόντως κομμωτήριο…» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

«Θα μπορούσε να βάλει ένα “φιλάκια” στο τέλος της επιστολής του ο Ξηρός, να ελαφρύνει λίγο το κλίμα» ανέφερε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει «Καλά λένε ότι το μνημόνιο κρύβει ευκαιρίες. Μέχρι και ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε αρχηγός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.