Εναν… επιβλητικό σύμμαχο φαίνεται πως έχει πλέον το ελληνικό γιαούρτι στις ΗΠΑ, καθώς, η εντυπωσιακή Λατίνα Σοφία Βεργκάρα είναι μια ακόμη διάσημη προσωπικότητα που τρελαίνεται για το προϊόν αυτό.

Η χυμώδης Κολομβιανή σταρ δοκίμασε γιαούρτι για πρώτη φορά κατά τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο και οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να έχει γίνει θαμώνας στο κατάστημα «GoGreek Yogurt» που αποτελεί πλέον έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς στο Χόλιγουντ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης, είχε την τιμή να… φωτογραφηθεί με την πανέμορφη ηθοποιό, ενώ δηλώνει στον «Τύπο της Κυριακής» ότι «Η πλειονότητα του star system δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία , κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες. Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του».

Η Σοφία Βερκάρα εντυπωσιάστηκε τόσο από το ελληνικό γιαούρτι που ανάρτησε και μια συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook.

Εδώ που τα λέμε ποια καλύτερη διαφήμιση από την 41χρονη γυναικάρα.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.