Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στις 11 Μαϊου οι 5οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών

Ιανουάριος 20th, 2014 by Χρήστος Μίμης

5οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών

Για 5η συνεχή χρονιά θα διεξαχθούν και φέτος την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 οι δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών. 

Οι αγώνες που έγιναν πια θεσμός στο χώρο του ορεινού τρεξίματος στο νομό Γρεβενών και ευρύτερα στη Δυτική Μακεδονία θα είναι και φέτος το Αϊγιωργίτικο Μονοπάτι (μήκους 24 χιλιομέτρων) και ο Τσούρχλειος Δρόμος 11,5 χλμ).

Διεξάγονται σχεδόν σε όλο το μήκος τους στα πανέμορφα μονοπάτια των δασικών εκτάσεων του Αγίου Γεωργίου την εποχή που η ανοιξιάτικη φύση αρχίζει να πλησιάζει στο αποκορύφωμά της.

Οι διαδρομές θα είναι σχεδόν εξολοκλήρου ίδιες με τις περσινές.

Θα ακολουθήσει σύντομα και η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων με όλες τις λεπτομέρειες για όσους και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και φέτος. Μέχρι τότε τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες το 6977001690 (Βαγγέλης Δρόσος).

runnermagazine

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 20th, 2014 at 19:33 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply