Άνετα στους «8» ο Τζόκοβιτς

«Βόμβα» στο Αυστραλιανό Όπεν με τον αποκλεισμό της Σερένα!Νέα έκπληξη σημειώθηκε στο Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης, όπου η Άννα Ιβάνοβιτς κατάφρερε να νικήσει με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) τη Σερένα Γουίλιαμς και να αποκλείσει την Αμερικανίδα από το Αυστραλιανό Όπεν!

Η Σέρβα τενίστρια απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έδωσε τέλος στο αήττητο σερί της (σταμάτησε στις 25 διαδοχικές νίκες). Η Ιβάνοβιτς προκρίθηκε στα προμιτελικά για πρώτη φορά μετά από το Όπεν των ΗΠΑ του 2012. Στους «8» θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντελακουά-Μπουσάρντ.

Εύκολα ο Τζόκοβιτς, μάχη Μπέρντιχ – Φερέρ

Ο κάτοχος τεσσάρων τίτλων στο αυστραλιανό όπεν (2008, 2011, 2012, 2013), Νόβακ Τζόκοβιτς, δε δυσκολεύτηκε να πανηγυρίσει την έβδομη διαδοχική πρόκριση του στα προημιτελικά του γκραν σλαμ, κερδίζοντας 6-3, 6-0, 6-2 τον Ιταλό, Φάμπιο Φογκίνι, στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε 92 λεπτά για να θέσει εκτός συνέχειας τον Ιταλό και πλέον ετοιμάζεται για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Στάνισλαβ Βαβρίνκα (Ελεβτία)-Τόμι Ρομπρέδο (Ισπανία).

Στο μεταξύ, ο Τόμας Μπέρντιχ νίκησε 6-2, 6-2, 6-3 τον Κέβιν Άντερσον και πλέον καλείται να περάσει το εμπόδιο του Ισπανού, Νταβίντ Φερέρ (Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης) στα προημιτελικά για να πάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του την πρόκριση στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν.

Νωρίτερα, ο Φερέρ είχε κάμψει με 6-7, 7-5, 6-2, 6-1 την αντίσταση του Γερμανού, Φλοριαν Μάγιερ.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.