Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι Τούρκοι καθυστερούν την έκδοση του Φιλιππίδη γιατί διαπραγματεύονται την έκδοση δύο πρακτόρων της ΜΙΤ και ενός Κούρδου τρομοκράτη

Ιανουάριος 19th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οι Τούρκοι καθυστερούν την έκδοση του Φιλιππίδη γιατί διαπραγματεύονται την έκδοση δύο πρακτόρων της ΜΙΤ και ενός Κούρδου τρομοκράτηΣύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η έκδοση του Αγγελου Φιλιππίδη που κρατείται στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, ενδέχεται να καθυστερήσει διότι οι τουρκικές δικαστικές Αρχές, διαπραγματεύονται την ανταλλαγή του πρώην διοικητή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με δύο πράκτορες της ΜΙΤ και έναν Κούρδο τρομοκράτη, οι οποίοι κρατούνται στις ελληνικές φυλακές.

Ο Αγγελος Φιλιππίδης, ενδέχεται να μείνει ακόμη για αρκετές ημέρες στις φυλακές του Μάλτεπε, οι οποίες έχουν πολύ κακή φήμη και θεωρούνται από τις πιο «σκληρές» στην Τουρκία, καθώς οι τουρκικές Αρχές επιθυμούν να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα τους προς τις ελληνικές Αρχές: την έκδοση ορισμένων Τούρκων ή κουρδικής καταγωγής κρατουμένων και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παίξουν «σκληρό πόκερ» με τις ελληνικές Αρχές, έχοντας ως «άσο στο μανίκι τους», τον πρώην διοικητή του ΤΤ.

Ο ίδιος ο Αγγελος Φιλιππίδης πάντως, είπε στον αδελφό του Αλέξανδρο που τον επισκέφθηκε στο Μάλτεπε σύμφωνα με την RealNews: «Είμαι ψυχολογικά δυνατός γιατί έχω όλες τις αποδείξεις».

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 19th, 2014 at 12:21 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply