Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γ. Παπαντωνίου: «Είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί Ζήγρα»

19 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι θα καταθέσει αγωγή

Γ. Παπαντωνίου: «Είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί Ζήγρα»Την αντίδραση του Γιάννου Παπαντωνίου προκάλεσαν οι «ψευδείς και συκοφαντικοί», όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός, ισχυρισμοί του Νίκου Ζήγρα για την υπόθεση των εξοπλιστικών, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι καταθέτει αγωγή εναντίον του ξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Ζήτησα από τους δικηγόρους μου να κατατεθεί αγωγή κατά του κ. Ζήγρα για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που διατυπώνει σε βάρος μου στη σημερινή έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας Real News.

»Η ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει τον κ. Ζήγρα να αντιληφθεί ότι η ”λογική του μιζαδόρου”, η οποία τον κατευθύνει, είναι διαφορετική από την κοινή λογική, την οποία επικαλείται» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κ. Παπαντωνίου.

Στη συνέντευξή του ο κ. Ζήγρας αναφέρει ότι «ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές, αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο».

Επιπλέον κατηγόρησε τον Αντώνη Κάντα ότι «με την ομολογία του αποκάλυψε αρκετά, αλλά κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Κάλυψε τον τότε υπουργό και ξάδελφό μου […] ούτε μας μίλησε ο κ. Κάντας για την “ουρά” του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, τον κ. Τραυλό, και το ρόλο που επιτέλεσε ο κ. Κάντας επί υπουργίας του κ. Παπαντωνίου».

This entry was posted on Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2014 at 21:47 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply