Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απεργία για τα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

Ιανουάριος 19th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κορκίδης: Να αποφευχθούν οι εντάσεις

Φωτογραφία αρχείουΣύσταση σε εργοδότες, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να αποφύγουν τις εντάσεις την Κυριακή, που θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί σε διάφορες περιοχές της χώρας, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης.

Απεργία έχει προκηρύξει για σήμερα  η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).

Αντιδρώντας στη λειτουργία των μαγαζιών την Κυριακή, εν μέσω χειμερινών εκπτώσεων, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας θα πραγματοποιήσει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 12.00 το μεσημέρι στην Αθήνα (Σύνταγμα και Ερμού).

Στο πλευρό της ΟΙΥΕ έχουν ταχθεί – μεταξύ άλλων – το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, στη δήλωσή του, αναφέρει:

«Παρακαλώ θερμά, εργοδότες, εργαζόμενους και αυταπασχολούμενους στο λιανικό εμπόριο να αποφύγουν τις όποιες εντάσεις κάνουν κακό στην αγορά του κέντρου των πόλεων και κατ’επέκταση βλάπτουν το ελληνικό εμπόριο. Η Κυριακή 19 Ιανουαρίου είναι σύμφωνα με το νόμο, μια από τις 7 Κυριακές που ισχύει προαιρετικά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και οφείλουμε να σεβαστούμε την όποια απόφαση των συναδέλφων μας. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος όλα θα κυλήσουν ομαλά και ελπίζω τόσο οι έμποροι όσο και οι καταναλωτές να μείνουν ικανοποιημένοι από μία ιδιαίτερη ημέρα των χειμερινών εκπτώσεων».

enet, αμπε

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 19th, 2014 at 09:08 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply