Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

F1: Εκτός διοικητικού συμβουλίου της Formula 1 o Β. Ecclestone μετά από την παραπομπή του σε δίκη

Ιανουάριος 18th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Εκτός διοικητικού συμβουλίου της Formula 1 o Β. Ecclestone μετά από την παραπομπή του σε δίκη

Στην παραίτηση του B. Ecclestone από τη θέση του επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Formula 1 οδήγησε η απόφαση των γερμανικών αρχών να παραπέμψουν σε δίκη τον Βρετανό για υπόθεση δωροδοκίας που σχετίζεται με τη μεταβίβαση μετοχών της Formula 1 το 2006.

“Μετά από συζητήσεις με το συμβούλιο, ο B. Ecclestone πρότεινε και το συμβούλιο αποδέχθηκε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση, δεν θα κατέχει τη θέση του προέδρου. Ως εκ τούτου, εκχωρεί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του, μέχρι η υπόθεση να ξεκαθαριστεί”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συμβουλίου.

Παρά το γεγονός ότι ο B. Ecclestone παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε μέχρι σήμερα, θα εξακολουθεί να διοικεί τη Formula 1, με την αυστηρότερη επίβλεψη του διοικητικού συμβουλίου.

Άλλωστε, ο B. Ecclestone διαβεβαίωσε τα μέλη του διοικητικό συμβούλιο της Formula 1 για την αθωότητά του, την οποία και θα υπερασπιστεί με σθένος στη δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου.

auto.in.gr

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 18th, 2014 at 18:45 and is filed under F1, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply