papandreouΣτην Κρήτη θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καθώς το Σάββατο θα αρραβωνιάσει τον γιο του Ανδρέα με την κοπέλα που είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και η οποία εργάζεται ως κομμώτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr ο αρραβώνας θα γίνει σε στενό κύκλο στη Χερσόνησο σε μια ήσυχη ταβέρνα που είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή.Ο γιος Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος και ρομαντικός, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί έκταση σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας.

Ο έρωτας των δύο νέων ήταν κεραυνοβόλος, ενώ θέλουν να τον επισημοποιήσουν στην Κρήτη, που και για τους δύο έχει πολλούς και έντονους συμβολισμούς. Σημειώνεται ότι η καταγωγή της μέλλουσας νύφης είναι από το Ηράκλειο.

O Aνδρέας Παπανδρέου τζούνιορ είναι γιός του Γιώργου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο αποφάσισε να πάει στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαζε σχέδια και πιο συγκεκριμένα μετακόμιζε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας.
Δύο μόλις χρόνια έμεινε εκεί αφού ο Αντρίκος αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κέντ ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα «International Relation». Μετά, επόμενος σταθμός του Αντρίκου ήταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί ώστε να κάνει εκεί μεταπτυχιακές σπουδές.

Ο Ανδρέας έχει άριστη σχέση με την μικρή του αδερφή Μαργαρίτα όπως και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Άντα Παπανδρέου η οποία ανέλαβε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το μεγάλωμά του, αφού ο Αντρίκος κατά την εφηβεία του και πριν φύγει για σπουδές, έμενε αρκετό διάστημα με τον πατέρα του.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.