Οι αξιολογήσεις – απολύσεις δεν θα περάσουν

Μετά την αποφασιστική στάση του συλλόγου, με την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στη στάση εργασίας , που άγγιξε το 100%, καθώς και τη μαζική συγκέντρωση των συναδέλφων, η μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια, έξω από την αίθουσα στο Διοικητήριο το επιχειρούμενο σεμινάριο των σχολικών συμβούλων για την αυτοαξιολόγηση ακυρώθηκε.

Η επιτυχία αυτή είναι ένα δείγμα της δυνατότητας του εκπαιδευτικού μας κινήματος, με την κοινή και αποφασιστική στάση όλων, να ακυρώσει τα σχέδια του υπουργείου και της διοίκησης.
Συνάδελφε, συναδέλφισσα, η μάχη για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων των διευθυντών σχολείων σ’ όλη την Ελλάδα πηγαίνει πολύ καλά. Παντού έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί μετά την παρέμβαση των συλλόγων και των συναδέλφων.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης , όπως προωθείται από το υπουργείο Παιδείας.
Ας το καταλάβουν καλά όσοι στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική ενάντια στους εκπαιδευτικούς και το δημόσιο σχολείο, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Η επαγρύπνηση μας να είναι διαρκής .

Οι αξιολογήσεις – απολύσεις δεν θα περάσουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λόλας Γρηγόριος    Λιάμπας Στέργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.