Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φόβοι πως δεν θα βγει από το κώμα ο Σουμάχερ

Ιανουάριος 16th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ανέτοιμος ο οργανισμός του να αντεπεξέλθει
Φόβοι πως δεν θα βγει από το κώμα ο ΣουμάχερΠαρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε χθες πως ο Μίχαελ Σουμάχερ είναι πιθανό σύντομα να βγει από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και πλέον 19 μέρες, μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, αυτό δεν αναμένεται να συμβεί.

Διεθνή ΜΜΕ και κυρίως γερμανικά αναφέρουν πως ειδικοί γιατροί με εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους πως ο 45χρονος πρώην πιλότος της Formula 1 δεν θα βγει ποτέ από το κώμα.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μετά από 1-2 εβδομάδες οι γιατροί επαναφέρουν τον ασθενή, ωστόσο στην προκειμένη εκτιμούν πως ο οργανισμός του «Σούμι» δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει και δεν υπάρχει επί της παρούσης καμία πρόθεση να τον βγάλουν από κώμα το αμέσως προσεχές διάστημα.

Φοβούνται, δε, για μόνιμες βλάβες και τον διατηρούν σε κώμα με την ελπίδα να υποχωρήσουν τα αιματώματα, αν και η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει τη βελτίωση που όλοι προσδοκούσαν. Παραμένοντας, μάλιστα, για τόσες μέρες σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ήπατος, των μυών και της ενδοκρανιακής πίεσης.

Την ίδια ώρα, η πολύ περιορισμένη ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, αλλά και τη μάνατζερ του Σουμάχερ, προκαλούν ακόμη περισσότερη ανησυχία πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Γερμανό θρύλο της Formula 1.

sport-fm

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 16th, 2014 at 17:07 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply