Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών Γρεβενών: Ματαιώσαμε το σεμινάριο – ενημέρωση για την αυτοαξιολόγηση

Ιανουάριος 16th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οι αξιολογήσεις – απολύσεις δεν θα περάσουν

Μετά την αποφασιστική στάση του συλλόγου, με την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στη στάση εργασίας , που άγγιξε το 100%, καθώς και τη μαζική συγκέντρωση των συναδέλφων, η μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια, έξω από την αίθουσα στο Διοικητήριο το επιχειρούμενο σεμινάριο των σχολικών συμβούλων για την αυτοαξιολόγηση ακυρώθηκε.

Η επιτυχία αυτή είναι ένα δείγμα της δυνατότητας του εκπαιδευτικού μας κινήματος, με την κοινή και αποφασιστική στάση όλων, να ακυρώσει τα σχέδια του υπουργείου και της διοίκησης.
Συνάδελφε, συναδέλφισσα, η μάχη για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων των διευθυντών σχολείων σ’ όλη την Ελλάδα πηγαίνει πολύ καλά. Παντού έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί μετά την παρέμβαση των συλλόγων και των συναδέλφων.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης , όπως προωθείται από το υπουργείο Παιδείας.
Ας το καταλάβουν καλά όσοι στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική ενάντια στους εκπαιδευτικούς και το δημόσιο σχολείο, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Η επαγρύπνηση μας να είναι διαρκής .

Οι αξιολογήσεις – απολύσεις δεν θα περάσουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λόλας Γρηγόριος    Λιάμπας Στέργιος

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 16th, 2014 at 15:11 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply