Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι γυναίκες προτιμούν το κινητό… από το σεξ

Ιανουάριος 16th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δεν αντέχουν χωρίς την «έξυπνη» συσκευή τους

Οι γυναίκες προτιμούν το κινητό… από το σεξΚινητό τηλέφωνο και σεξ. Πώς «ζυγίζουν» οι γυναίκες αυτά τα δύο; Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία σε 3.583 γυναίκες άνω των 30 ετών, σχεδόν οι μισές απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να περάσουν ένα μήνα χωρίς… σεξ, παρά χωρίς το κινητό τους τηλέφωνο!

Το 48% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι η «έξυπνη» κινητή τους συσκευή ήταν πιο σημαντική από τις… «στενές» σχέσεις με κάποιον άλλο άνθρωπο.

Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι μία στις 20 γυναίκες δεν αποχωρίζεται το κινητό της ούτε όταν κοιμάται… «ξαπλώνοντάς» κοντά στο σώμα της.

Μάλιστα, ορισμένες (ποσοστό 39%) ανέφεραν ακόμη ότι έχουν αγοράσει ειδικές, αδιάβροχες θήκες, προκειμένου να μπορούν να τα χρησιμοποιούν ακόμη κι όταν είναι στο μπάνιο!

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το διαδικτυακό περιοδικό Real Simple για λογαριασμό της Huffington Post, οι ζωές μας εξαρτώνται πλέον απόλυτα από τα κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να τη φανταστούμε λεπτό χωρίς αυτά.

Το 76% των γυναικών κοιτάζει το κινητό του τηλέφωνο κάθε ώρα, ενώ οι μισές από αυτές δεν αντέχουν να μην ρίξουν μια ματιά κάθε 15 λεπτά.

Κι όμως μόνο το 27% των γυναικών παραδέχεται ότι έχει αναπτύξει εθισμό με αυτό, ενώ ένα 71% δε θα ήθελε να επιστρέψει στην εποχή όταν δεν υπήρχε ακόμη το διαδίκτυο.

newsbeast

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 16th, 2014 at 23:47 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply