Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Kοκαΐνη στο σπίτι του Τζάστιν Μπίμπερ…

Ιανουάριος 15th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη ανακάλυψαν οι αρχές του Λος Άντζελες στο σπίτι του νεαρού ποπ σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ συνέλαβαν έναν από τους φίλους του με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Όλα έγιναν στη διάρκεια εφόδου που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 19χρονου τραγουδιστή ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι τα ναρκωτικά βρίσκονταν σε κοινή θέα στο σπίτι.

Επισήμανε ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν είχε “καμία σχέση” με τα ναρκωτικά αλλά ότι θεωρείται ύποπτος για την επίθεση βανδαλισμούς σε σπίτι γειτόνων του που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα.

Επισημάνθηκε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τον τραγουδιστή να μην συλλαμβάνεται, ούτε όμως και να απαλλάσεται.

Πέρυσι, ο νεαρός τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί για επικίνδυηνη οδήγηση στη γειτονιά του ενώ του είχαν γίνει συνεχόμενα παράπονα για τα πάρτυ που διοργάνωνε.

megatv

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 15th, 2014 at 11:55 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply