ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ποινική δίωξη για πλημμέλημα στον Γιώργο ΚουρήΣτο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο αναμένεται να δικαστεί σήμερα Τετάρτη ο εκδότης και συνιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alter, Γιώργος Κουρής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, που αφορά ποσό περίπου 680.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Κουρής, που συνελήφθη εκ νέου χθες Τρίτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, θα παραμείνει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Φτάνοντας στα δικαστήρια ο Γιώργος Κουρής δήλωσε ότι δεν έχει κλέψει και ότι για όλα φταίει η τρόικα, ενώ βγαίνοντας από την εισαγγελία είπε ότι πάει στα μπουζούκια!

«Οποιος αντιστέκεται στην τρόικα, συλλαμβάνεται. Δεν έχω αγγίξει ποτέ ούτε μία δραχμή από το Δημόσιο χρήμα. Δεν πήρα ποτέ μου ούτε εργολαβίες, ούτε προμήθειες του Δημοσίου. Δεν έχω πάρει, ούτε δώσει καμία μίζα. Δεν βρίσκομαι σε καμία λίστα, αυτή της Λαγκάρντ ή διαφορετική. Δεν είχα και δεν έχω κανέναν λογαριασμό με χρήματα στο εξωτερικό.

Ό,τι έχω κάνει, το έχω καταφέρει με πολλή δουλειά και πολύ κόπο, όπως όλοι οι Ελληνες. Χρωστάω στην εφορία, όπως πάρα πολλοί Ελληνες και σιγά σιγά θα τα πληρώσω. Ξέρω ότι το Kontra Channel και η Kontra News ενοχλούν. Αλλά θα συνεχίσουμε, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα…» δήλωσε.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του κ. Κουρή, είχαν εκδοθεί τρεις παραγγελίες του Οικονομικού εισαγγελέα για σύλληψη λόγω χρεών, ενώ εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση 18 μηνών φυλάκισης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για περίφραξη ακινήτου.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.