Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ν.Ε. Πα.Σο.Κ. Γρεβενών: “Οι πολίτες πρέπει να διεκδικήσουν πόρους και υποδομές” …

15 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης


Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση θέλουμε να τονίσουμε την απουσία των τοπικών αρχών από τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας καθώς και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες ως προς τη διεκδίκηση πόρων και υποδομών που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των Γρεβενών.

Πρώτον , ο τοπικός βουλευτής αφού πρώτα ψήφισε τον προϋπολογισμό χωρίς να απαιτήσει επιπλέον κονδύλια για επίδομα θέρμανσης στο νομό μας, κατέθεσε- μαζί με άλλους βουλευτές της Ν.Δ. – ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών για μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης μόνο για το θεαθήναι. Πέρα από τις κινήσεις αυτοπροβολής , καλό είναι , να διεκδικήσει πόρους απ’το κοινωνικό απόθεμα που υπάρχει για τη θέρμανση δημόσιων υποδομών ( σχολεία , νοσοκομεία , κολυμβητήρια , κ.ά. ).

Δεύτερον, καμία κίνηση δεν έχει γίνει ώστε ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος Ε65 να φτάνει ως τα Γρεβενά .

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως με το βέτο στην εφαρμογή των 25 ευρώ νοσηλίων για εισαγωγή σε νοσοκομείο , καλεί όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους των Γρεβενών να δώσουν λύση στα συγκεκριμένα ζητήματα και να μην κρύβονται πίσω από παραπλανητικά δελτία τύπου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2014 at 21:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply