Τα έυσημά της δίνει στην πρωτεύουσα εφημερίδα της Αυστραλίας
«Σκέτη μαγεία η Αθηναϊκή Ριβιέρα»Εκτενέστατο τουριστικό αφιέρωμα στην Αθήνα περιλαμβάνεται στην εφημερίδα του Σίδνεϊ «The Sunday Telegraph».
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ η περιηγήτρια Amanda Dardanis καταγράφει, «εντυπωσιασμένη από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τις «πολλαπλές επιλογές που δίνονται στον επισκέπτη να ανακαλύψει τη “νησιωτική μαγεία” της Αθήνας».

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στις παραλίες στα νότια του λεκανοπεδίου, «οι περισσότερες εκ των οποίων διαθέτουν γαλάζια σημαία, σε μία ακτογραμμή δεκάδων χιλιομέτρων», στα τουριστικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα «λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά», όπως είναι το Σούνιο και ο Ναός του Ποσειδώνα, «με τη μαγευτική θέα που προσομοιάζει εκείνη της Σαντορίνης», αλλά και στην πληθώρα γαστρονομικών επιλογών, εστιατορίων αλλά και καταλυμάτων «υψηλότατων προδιαγραφών».

Τέλος, επισημαίνει ότι ο επισκέπτης «έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την «αθηναϊκή Ριβιέρα και το σύνολο των επιλογών που έχει να προσφέρει, χάρη στις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες».

Εξάλλου στο νεοζηλανδικό έντυπο «Launceston Examiner» δημοσιεύεται εκτενές αφιέρωμα στη Σαντορίνη.

Η περιηγήτρια επισκέπτεται τις δημοφιλείς παραλίες της Σαντορίνης, περιγράφει «εντυπωσιασμένη το φυσικό τοπίο, την αρχιτεκτονική των σπιτιών, που μοιάζουν με σπηλιές, αλλά και τη γενικότερη ατμόσφαιρα, που καθιστούν το νησί τόπο μαγικό και ονειρεμένο, σωστό παράδεισο εικόνες που ανταποκρίνονται πλήρως στην εξαιρετική φήμη του νησιού στο εξωτερικό», όπως αναφέρει.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.