Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεν παραγράφονται τα αδικήματα του Γ. Παπακωνσταντίνου

Ιανουάριος 13th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ανοίγει ο δρόμος για τη διενέργεια ανακρίσεων για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την παραπομπή του πρώην υπουργού στο Ειδικό Δικαστήριο

Δεν παραγράφονται τα αδικήματα του Γ. Παπακωνσταντίνου

Δεν τίθεται θέμα παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όπως αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Βήματος” , η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τους πέντε δικαστικούς του Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου.

Το Δικαστικό Συμβούλιο κατέληξηε ότι η διπλή εκλογική αναμέτρηση του 2012 δεν επέφερε παραγραφή των αδικημάτων του πρώην υπουργού, καθώς η Βουλή της 8ης Μαΐου συνεδρίασε μόλις μία ημέρα.

Έτσι, ανοίγει δρόμος για τη διενέργεια ανακρίσεων για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την παραπομπή του πρώην υπουργού στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απιστίας στην υπηρεσία και της νόθευσης εγγράφου, σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 13th, 2014 at 10:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply