Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναιτωλικό αλλά αποδοκιμάστηκε

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναιτωλικό αλλά αποδοκιμάστηκε

Το αήττητο που έχει στην Τούμπα διατήρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Παναιτωλικού (9η νίκη σε 10 αναμετρήσεις), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 53′ ο Λούκας, που ήταν ο κορυφαίος μαζί με τον Γλύκο, ενώ οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν τους παίκτες τους μετά τη λήξη του αγώνα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» (7 ήττες και 3 ισοπαλίες), αν και στο πρώτο μέρος ήταν η ομάδα που έφτασε πολύ κοντά στην επιτυχία, αλλά ο Γλύκος ήταν σε μεγάλη μέρα.

Ο μέτριος και σε πολλά χρονικά σημεία του αγώνα, κακός, ΠΑΟΚ πήρε την πολύτιμη νίκη χάρις στο λάθος του Μπικέι, ενώ μετά το γκολ των «ασπρόμαυρων» οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ούτε μία φορά την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις «καθαρές» ευκαιρίες στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε…Γλύκο. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν ανίκητος στο διάστημα αυτό και σε όλες τις περιπτώσεις βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Ο «χλωμός» ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους απείλησε μόνο μία φορά και σαφώς το γεγονός ότι δε δέχτηκε γκολ οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον τερματοφύλακά του.

Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 12΄ με το σουτ του Καμαρά, μετά την κεφαλιά-πάσα του Θεοδωρίδη, να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γλύκος. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 21΄ με το Μπακάκη να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά με έγκαιρη έξοδο ο Γλύκος έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ ήρθε στο 27΄. Από το δυνατό σουτ του Λούκας και την προσωρινή επέμβαση του Ράφαελ, ο Σαλπιγγίδης ήταν έτοιμος να πλασάρει, αλλά ο Μπικέι του «πήρε τη μπουκιά από το στόμα». Η τρίτη κλασική ευκαιρία του Παναιτωλικού στο ματς σημειώθηκε στο 40΄ με το Γλύκο και πάλι να βρίσκεται σε ετοιμότητα μετά το σουτ του Καμαρά, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Θεοδωρίδης αιφνιδιάστηκε και δε μπόρεσε να πλασάρει.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι υποτονικός και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ωστόσο, στάθηκε τυχερός και προηγήθηκε στο 53΄ από το τραγικό λάθος του Μπικέι, που έδωσε τη δυνατότητα στο Λούκας με αριστερό βολέ από το ύψος της περιοχής να «γράψει» το 1-0.

Το γκολ επηρέασε αρνητικά την ομάδα του Χάβου, η οποία στο υπόλοιπο του αγώνα δεν απείλησε ούτε μία φορά, όπως έγινε και στην περίπτωση των γηπεδούχων, που αρκέστηκαν στο τέρμα του Ισπανού και προσωρινά μείωσαν στους 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

Κίτρινες: Μαντούρο – Γοδόι, Τζούνιορ

ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς):
Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58΄ Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80΄ Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64΄ Αθανασιάδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60΄ Μπούντιμιρ), Γοδόι (79΄ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69′ Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.