Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσιογράφοι κατέβασαν τα μικρόφωνα μπροστά στον Ηλία Κασιδιάρη

12 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δημοσιογράφοι κατέβασαν τα μικρόφωνα μπροστά στον Ηλία ΚασιδιάρηΗ άρνηση του Ηλία Κασιδιάρη να καταδικάσει τα «έκτροπα εντός εισαγωγικών», όπως είπε, από οπαδούς της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο, οδήγησε δημοσιογράφους να κατεβάσουν και να αφήσουν μπροστά στα πόδια του τα μικρόφωνα, πριν αποχωρήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε προπηλακισμούς σε βάρος δημοσιογράφων, έξω από το Εφετείο, μόλις έγινε γνωστή η προφυλάκιση των βουλευτών Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιοπούλου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης που βρίσκεται στο Εφετείο για την απολογία του Στάθη Μπούκουρα, αρνήθηκε να παραδεχτεί ότι επρόκειτο για οπαδούς της Χρυσής Αυγής. «Αγνωστοι, δεν γνωρίζω ποιοι, δημιούργησαν αυτά τα εντός εισαγωγικών έκτροπα», είπε.

Ο ίδιος επέρριψε την ευθύνη στην αστυνομία, λέγοντας ότι απέσυρε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο μετά τη λήψη της απόφασης, και υποστήριξε ότι η κατάσταση θα ήταν χειρότερη «αν δεν είμασταν εδώ παρόντες».

Για «στημένο επεισόδιο» με στόχο να μην ακουστεί η φωνή της Χρυσής Αυγής, κάνει λόγο η ΧΑ σε σχετική ανακοίνωσή της.

τα νέα

This entry was posted on Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, 2014 at 20:16 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply