Έρχεται άμεσα ο Αυλωνίτης

Κάταγμα και χειρουργείο για Σιόβα που «χάνει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από την ιατρική διάγνωση για τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα στην πρωινή προπόνηση, αφού τελικώς έχει υποστεί κάταγμα του έξω σφυρού με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για βαριά κάκωση στην ποδοκνημική, όμως, τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν χειρότερα.

Για την ακρίβεια, η απεικονιστική διάγνωση της κάκωσης έδειξε το κάταγμα και αυτό σημαίνει ότι ο Σιόβας ενδέχεται να απουσιάσει για αρκετά μεγάλο διάστημα (ενδεχομένως και περισσότερο από δύο μήνες) με τη συμμετοχή του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League, πλέον να είναι απίθανη.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Καρλ Μετζανί, δεν αποκλείεται να φέρει πρόωρα στο ερυθρόλευκο ρόστερ τον Τάσο Αυλωνίτη, καθώς ο 24χρονος στόπερ του Πανιωνίου είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό για το επόμενο καλοκαίρι.

Η αποστολή για το ματς με Ατρόμητο

Με τον Κώστα Μήτρογλου θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός τη νίκη στο αυριανό ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο διεθνής επιθετικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι.Εκτός από τον Σιόβα, εκτός αποστολής είναι και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τόρες και Σέποβιτς, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σαλίνο, Σάμαρης, Βάις.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.