Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Άρης κατέθεσε νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

Ιανουάριος 11th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Προπονήθηκε ο Τάτος
Ο Άρης κατέθεσε νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

Κατέθεσε νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, η ΠΑΕ Αρης την Παρασκευή σε μια νέα προσπάθεια για την εξασφάλιση νέας προσωρινής διαταγής που θα προστατεύει την ποδοσφαιρική εταιρεία της Θεσσαλονίκης από τους πιστωτές στο διάστημα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής.

Την αίτηση κατέθεσε ο εκ των νομικών της ΠΑΕ κ. Κώστας Παπαδόπουλος και η απόφαση για την έκδοση της προσωρινής διαταγής αναμένεται την προσεχή Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Είναι χαρακτηριστικό πως την προσεχή Τρίτη εκδικάζονται στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ 9 περιπτώσεις παικτών που έχουν καταφύγει κατά της ΠΑΕ διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του χρήματα ή αφαίρεση βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα συνέχισε το πρόγραμμα προετοιμασίας της με τον Ανδρέα Τάτο να μετέχει στην προπόνησης μετά την απουσία του λόγω ενοχλήσεων την Πέμπτη.

δολ,αμπε

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 11th, 2014 at 10:47 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply