Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νεκρός Βέλγος αναβάτης στο Ράλι Ντακάρ της Αργεντινής

Ιανουάριος 11th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του

Νεκρός Βέλγος αναβάτης στο Ράλι Ντακάρ της Αργεντινής

Ο Βέλγος μοτοσικλετιστής, Ερικ Παλάντε, έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της πέμπτης ειδικής διαδρομής του Ράλι Ντακάρ, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι διοργανωτές του αγώνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του, ενώ μειώθηκε το μήκος της συγκεκριμένης ειδικής μεταξύ των πόλεων Τσιλεσίτο και Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν στα βόρεια της Αργεντινής, καθώς πολλοί συμμετέχοντες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο τους μέσα στη γεμάτη άμμο διαδρομή.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο 50χρονος Παλάντε, ο οποίος έπαιρνε για 11η φορά μέρος στο φημισμένο αγώνα στην ερασιτεχνική κατηγορία, δεν έφτασε στο τέλος της ειδικής και το προσωπικό του αγώνα τον βρήκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, να κείτεται νεκρός πλάι στη μοτοσικλέτα του, στο 143ο χιλιόμετρο της διαδρομής.

Επίσης, έκαναν γνωστό ότι ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε νερό μαζί του, δεν ενεργοποίησε το κουμπί έκτακτης ανάγκης, το οποίο έχουν όλοι οι συμμετέχοντες για να ζητήσουν βοήθεια, ενώ άρχισαν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

δολ

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 11th, 2014 at 13:27 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply