Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΗΠΑ: Χρήση φαρμακευτικής μαριχουάνας σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης;

Ιανουάριος 11th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τη χρήση φαρμακευτικής μαριχουάνας σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης εξετάζει ο κυβερνήτης της Πολιτείας, Άντριου Κουόμο σύμφωνα μάλιστα και με σχετική του ανακοίνωση η χρήση της θα γίνεται σε 20 νοσοκομεία.

Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες η φαρμακευτική μαριχουάνα μπορεί να βοηθήσει στο να ανταπεξέλθει κάποιος στον πόνο αλλά και να χρησιμοποιηθεί στην αγωγή κατά του καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών.

«Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα σε 20 νοσοκομεία τα οποία θα μπορούν να χορηγούν φαρμακευτική μαριχουάνα και θα παρακολουθήσουμε την αποτελεσματικότητά της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Παρόμοια προγράμματα εκτελούνται και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ όπως στην Καλιφόρνια, ενώ αρκετοί παράγοντες της χώρας χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία ως ένα βήμα μπροστά.

megatv

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 11th, 2014 at 17:16 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply