Δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει αλλά δεν θα δεχτεί λοιδωρίες για τις απόψεις του – Την Παρασκευή συνάντηση του βουλευτή με τον πρόεδρο του κόμματος

Στη διάθεση του Αλ. Τσίπρα έθεσε την παραίτησή του ο Π. Τατσόπουλος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑΟ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε ότι έχει θέσει στη διάθεση του προέδρου του κόμματος κ. Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε ότι θα κρατήσει την έδρα, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να φύγει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά  δεν πρόκειται να δεχτεί τις επιθέσεις και τη λοιδωρία για τις απόψεις του από απίθανους τύπους, όπως τους χαρακτήρισε, φέρνοντας σαν παράδειγμα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διαμαντόπουλο.

«Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη», έγραψε στο facebook σχολιάζοντας κείμενα που έχουν δημοσιευτεί για εκείνον, προσθέτοντας πως «έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια».

«Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας κάλεσε στο γραφείο του την Παρασκευή τον βουλευτή για να συζητήσουν το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.