Το «Ο.Κ.» για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά

Η… κίνηση «ματ» του ΙβάνΑρκετές φορές τη φετινή σεζόν έχει παρατηρηθεί το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να μετατρέψει τις ευκαιρίες που έχει κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε γκολ.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Χουμπ Στέφενς έψαχνε να βρει λύσεις, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» δυσκολεύεται να βρει στόχο και να κερδίσει πιο «αδύναμες»

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την απόκτηση ενός φορ (για να συμφωνήσουν με εκείνον και την ομάδα του), ο οποίος θα μπορεί να μετατρέπει τη «μισή» ευκαιρία σε γκολ.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, εδώ κι αρκετές μέρες το «Ο.Κ.» για την κίνηση «ματ» που ενδεχομένως να κοστίζει κι αρκετά.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, που θα έχει παιχνίδια στα πόδια του και δεν θα έχει… γυαλίσει τον πάγκο της ομάδας του, να έρθει από τώρα στην Τούμπα.

Ωστόσο, οι προτάσεις των μάνατζερ και του σκάουτερ που λειτουργούν για λογαριασμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι αρκετές προς τη διοίκηση και για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν λεπτομερώς τις συγκεκριμένες προτάσεις.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.