Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που τους παίρνουν τα ύψους 10 μέτρων κύματα
Η θάλασσα «κατάπιε» ζευγάρι στη ΓαλλίαΈνα απίστευτο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες δείχνει ένα ζευγάρι να προσπαθεί να γλιτώσει από τη μανία της φύσης και τα τεράστια κύματα που έπληξαν την περιοχή του Biarritz στη Γαλλία και μεταδόθηκαν από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό TF1.

Στο βίντεο φαίνεται και ένας τρίτος άνδρας να καταφέρνει να διασωθεί τρέχοντας από τα τεράστια κύματα που λυσσομανούν πίσω του.

Την Κυριακή κύματα ύψους από 8 έως 10 μέτρα χτυπούσαν τις ακτές της Γαλλίας και οι αρχές είχαν εκδώσει προειδοποίηση στους πολίτες να μην πλησιάζουν στις παραλίες.

Ένα ζευγάρι, δεν υπάκουσε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα περίπατο στις βραχώδεις ακτές της Biarritz και τα παρασύρθηκαν από τα τεράστια κύματα.

Ο άνδρας, ένας 30χρονος κατάφερε να σωθεί από τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι αρχές της πόλης και αφού πέρασε 20 τρομακτικά λεπτά παλεύοντας με τη δύναμη της θάλασσας.

Η 27χρονη γυναίκα αντίθετα δεν μπόρεσε να διασωθεί και πραγματοποιείται ακόμα επιχείρηση αναζήτησής της.

Τα κύματα στην περιοχή παρέσυραν και έναν άστεγο ο οποίος ακόμα δεν έχει βρεθεί, όπως αναφέρουν τα Μέσα της περιοχής.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.