Έρχονται τα Galaxy Note Pro και Galaxy Tab Pro στις 12,2 ίντσες
Μεγαλώνει η οικογένεια των Samsung tabletsΈχοντας λίγο-πολύ κατακτήσει τον κόσμο των smartphones, η Samsung κάνει μία ακόμη απόπειρα να κυριαρχήσει και στο σύμπαν των tablets. Η μέθοδος που επιλέγει αυτήν την φορά έχει το κωδικό όνομα «μέγεθος»!

Η επίσημη παρουσίαση των Galaxy Note Pro 12.2 και Galaxy Tab Pro 12.2 στην έκθεση CES 2014 αποδεικνύει ότι οι Νοτιοκορεάτες θέλουν πρώτον να προλάβουν την επερχόμενη κυκλοφορία ενός iPad άνω των 10 ιντσών και δεύτερον να κάνουν καλή εντύπωση σε ένα παγκόσμιο κοινό που λατρεύει να καταναλώνει multimedia στην ταμπλέτα του.

Τα δύο ευμεγέθη tablets της Samsung δείχνουν σχεδόν ίδια μεταξύ τους, ενώ και τα specs τους είναι παρόμοια: Επεξεργαστής Exynos 5 octa-core για τα Wi-Fi και 3G μοντέλα και Snapdragon 800 για τις LTE εκδόσεις. Οθόνες 12,2 ιντσών με χορταστική ανάλυση 2560 x 1600 pixels, 3GB RAM και μεγάλη μπαταρία 9500mAh. Και τα δύο διαθέτουν κύρια κάμερα στα 8MP, ενώ η χωρητικότητά τους είναι στα 32GB ή 64GB.

Η βασική διαφορά τους είναι ότι το Galaxy Note Pro φέρει τη γνωστή γραφίδα που χαρακτηρίζει την οικογένεια προϊόντων Note της Samsung.

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε και το ολοκαίνουριο TouchWiz UI της Samsung, το οποίο μοιάζει πολύ με Windows 8. Παρόλα αυτά, και οι δύο συσκευές λειτουργούν σε περιβάλλον Android 4.4 KitKat και αναμένονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Στη CES 2014, η Samsung παρουσίασε και δύο μικρότερες ταμπλέτες στη σειρά Galaxy Tab Pro. Πρόκειται για τα μοντέλα 10.1 και 8.4, τα οποία έχουν ελαφρώς χαμηλότερα specs (16 ή 32GB χωρητικότητα, 2GB RAM, μικρότερη μπαταρία κ.λπ.).

thegang

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.