Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενα: Απαγόρευση Καπνίσματος…

Ιανουάριος 8th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Αυστηροί και εντατικοί έλεγχοι

Γνωστοποιούμε και θυμίζουμε προς κάθε συνάδελφο ότι με τονΝ 3868/2010 απαγορεύεται στα καταστήματά μας το κάπνισμα. Ήδη από τον Οκτώβριο του 2013 και με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας σε Πανελλαδική κλίμακα, ο έλεγχος για την απαγόρευση του καπνίσματος ανετέθει στην Αστυνομία. Ο Νόμος περί απαγόρευσης του καπνίσματος τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε καταργηθεί αλλά απλά είχε ατονήσει στην εφαρμογή του.

Μετά από την ενημέρωση που είχε ο σύλλογος από τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και επίσης και από την Αστυνομία Γρεβενών ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΑΜΕΣΑ και στα Γρεβενά θα αρχίσουν αυστηροί και εντατικοί έλεγχοι .

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόστιμο είναι 600 ευρώ ανά περίπτωση στο κατάστημα και από 50 ευρώ στον πελάτη.

Η κατά παρεκτροπή διοικητικές παραβάσεις για την απαγόρευση του καπνίσματος επιφέρει και την αφαίρεση άδειας λειτουργίας του καταστήματος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 8th, 2014 at 15:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply