Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ θα παρακολουθήσουν τους αγώνες τένις

Τα αστέρια θα λάμψουν στο Australian Open της ΜελβούρνηςΜερικά από τα πρώτα ονόματα του Χόλιγουντ θα παρακολουθήσουν τους αγώνες τένις του Australian Open που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα στη Μελβούρνη.

Ανάμεσά τους ο Μπραντ Πιτ και η Ατζελίνα Τζολί, οι βραβευθέντες με Όσκαρ Αυστραλοί ηθοποιοί Τζέφρι Ρας και Κέιτ Μπλάνσετ και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί τραγουδιστές, αλλά και άλλοι αθλητές όπως ο Γκρεγκ Νόρμαν του γκολφ, ο Μαρκ Γουέμπερ της Formula One κ.α.

Πέρσι τους αγώνες του Australian Open παρακολούθησαν 684. 457 θεατές αλλά φέτος είναι βέβαιο πως το πρώτο μεγάλο σλαμ της χρονιάς θα το παρακολουθήσουν περισσότεροι. Εκτός των άλλων, οι αθλητές που θα διακριθούν θα μοιραστούν και 33 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται πως η Μελβούρνη, στηρίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό στον λεγόμενο «αθλητικό τουρισμό». Κάθε χρόνο οργανώνει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Australian Open, Formula One, ιπποδρομιακές κούρσες Melbourne Cup, τον τελικό του αυστραλιανού φούτμπολ (AFL)κ.α. που συγκεντρώνουν (συνολικά) πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες, πολλοί από τους οποίους έρχονται από το εξωτερικό και ανάμεσά τους και πολλές διασημότητες από όλο τον κόσμο.

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.