Κόντρα Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: «Ούτε η 17Ν καλέσαμε...»Ακόμη ένα επεισόδιο στην άγρια κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, παίχτηκε σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων.

Λιμενικοί δεν επέτρεψαν στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να περάσει στην εξέδρα των επισήμων για τον καθαγιασμό των υδάτων στον Πειραιά και εκείνος, φυσικά ενοχλήθηκε.

«Ούτε τη 17 Νοέμβρη καλέσαμε, θα του στείλουμε γράμμα στη φυλακή» έλεγαν κύκλοι του δημάρχου Πειραιά όταν έμαθαν για την αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη.

Νωρίτερα, όταν μετά τον αγιασμό των υδάτων ο Ηλίας Κασιδιάρης ρωτήθηκε γιατί δεν του επετράπη η είσοδος είπε πως «είναι πάγια αρχή του κόμματος, δεν πηγαίνουμε στις εξέδρες επισήμων». Αλλά συνέχισε καταγγέλλοντας του δήμους Αθήνας και Πειραιά γιατί «παράτυπα δεν καλούν ποτέ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πολύ σύντομα, από τις 25 Μαΐου και μετά, η Χρυσή Αυγή θα διοικεί τους μεγάλους δήμους και όλα αυτά θα αλλάξουν».

Στη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη κλήθηκε να τοποθετηθεί ο δήμαρχος Πειραιά, που τόνισε πως «δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε ανθρώπους που προσβάλουν την Ορθοδοξία και τη χώρα με τις πράξεις τους».

newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.