Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Τέλενδο για τα Θεοφάνεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

6 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Για την Τελετή Αγιασμού των Υδάτων

Στην Τέλενδο για τα Θεοφάνεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Τέλενδο θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για τον εορτασμό των Θεοφανείων, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Παπούλιας και ο κ. Βαρβιτσιώτης θα παραστούν στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Τέλενδο, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να επισκεφθούν τη Ψέριμο και την Κάλυμνο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα παραστεί στην τελετή καθαγιασμού των Υδάτων, στην Καλαμάτα.

Ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μεταβεί στο Καστελόριζο, όπου θα παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμένα της Μεγίστης, μετά τον Μεγάλο Αγιασμό.

Με την ευκαιρία, ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί και το στρατόπεδο της τοπικής Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ). Θα μεταβεί επίσης, στα στρατιωτικά φυλάκια των νήσων Στρογγύλης και Ρω ενώ θα καταθέσει στεφάνι προς τιμή της Κυράς της Ρω Δέσποινας Αχλαδιώτη.

Τον κ. Αβραμόπουλο θα συνοδεύει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

δολ,αμπε

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2014 at 09:12 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply