Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κόντρα Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: «Ούτε τη 17Ν καλέσαμε…»

6 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κόντρα Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: «Ούτε η 17Ν καλέσαμε...»Ακόμη ένα επεισόδιο στην άγρια κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, παίχτηκε σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων.

Λιμενικοί δεν επέτρεψαν στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να περάσει στην εξέδρα των επισήμων για τον καθαγιασμό των υδάτων στον Πειραιά και εκείνος, φυσικά ενοχλήθηκε.

«Ούτε τη 17 Νοέμβρη καλέσαμε, θα του στείλουμε γράμμα στη φυλακή» έλεγαν κύκλοι του δημάρχου Πειραιά όταν έμαθαν για την αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη.

Νωρίτερα, όταν μετά τον αγιασμό των υδάτων ο Ηλίας Κασιδιάρης ρωτήθηκε γιατί δεν του επετράπη η είσοδος είπε πως «είναι πάγια αρχή του κόμματος, δεν πηγαίνουμε στις εξέδρες επισήμων». Αλλά συνέχισε καταγγέλλοντας του δήμους Αθήνας και Πειραιά γιατί «παράτυπα δεν καλούν ποτέ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πολύ σύντομα, από τις 25 Μαΐου και μετά, η Χρυσή Αυγή θα διοικεί τους μεγάλους δήμους και όλα αυτά θα αλλάξουν».

Στη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη κλήθηκε να τοποθετηθεί ο δήμαρχος Πειραιά, που τόνισε πως «δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε ανθρώπους που προσβάλουν την Ορθοδοξία και τη χώρα με τις πράξεις τους».

newsit

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2014 at 16:38 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply