Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καστοριά || Τηλεοπτικές συνδέσεις για την προβολή του εθίμου των Ρουγκατσαριών…

Ιανουάριος 6th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Για την επιτυχή προβολή στην ελληνική περιφέρεια των Καστοριανών Ραγκουτσαριών στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου καθώς και για τις εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς που προηγούνται, ο Δήμος σε συνέχεια των συνεργασιών του με τα μεγάλα τηλεοπτικά ελληνικά δίκτυα έχει προγραμματίσει ζωντανές συνδέσεις τις κάτωθι ημερομηνίες και ώρες και καλεί όσους δημότες το επιθυμούν να συμβάλλουν με την παρουσία τους στην προβολή της πόλης μας:

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 10:00-10:20 σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ» του MEGA από το Σταυρό Καστοριάς κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων και στη συνέχεια στις 12.40-13.10 προβολή των Ραγκουτσαριών στην νότια παραλία, απέναντι από το Αρχοντικό Σκούταρη. Την ίδια μέρα από την οδό Μητροπόλεως προβολή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA 18.30-20.00 και του STAR στις 20.15-21:00.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 6th, 2014 at 08:39 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply