Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιερώνυμος: Λυπηρό ένας βουλευτής να συμπεριφέρεται με τόσο ανόητο τρόπο

6 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Για τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά…

Ιερώνυμος: Λυπηρό ένας βουλευτής να συμπεριφέρεται με τόσο ανόητο τρόπο

Την αντίδραση και του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προκάλεσε η μεταμφίεση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου σε παπά σε τοπικό καρναβάλι.

«Είναι λυπηρό, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, ένα μέλος του Κοινοβουλίου να συμπεριφέρεται με τόσο ανόητο τρόπο» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής εμφανίστηκε στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι του Αργους Ορεστικού ως «παπά Σούρας», που κοινωνούσε τους περαστικούς έτοιμος να «θάψει» το μνημόνιο.

Στο θέμα αναφέρθηκαν νωρίτερα και οι μητροπολίτες Άνθιμος και Σιατίστης Παύλος. Ο κ. Ανθιμος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τον βουλευτή, ενώ ο Σιατίστης Παύλος τον χαρακτήρισε επικίνδυνο και ανόητο.

Δείτε το βίντεο (από το svouranews.blogspot.com)

O ίδιος ο βουλευτής με ανακοίνωσή του επισημαίνει, μεταξύ άλλων: «Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα ενυπάρχει στον πυρήνα τόσο της χριστιανικής πίστης, όσο και των αξιών της αριστεράς. Με αυτή την πεποίθηση και την επίκληση θα ήθελα να κλείσει το θέμα αυτό, που έλαβε δυστυχώς διαστάσεις καταρχήν διαφορετικές και κατά δεύτερον μεγαλύτερες, από εκείνες που του αναλογούσαν.

» Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να επανέλθω στο ζήτημα του καρναβαλιού τη στιγμή που ένα μεγάλο τμήμα του λαού μας αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης οξύ και  παρατεταμένο όσο το ‘μνημονιακό άρμα’ της κυβέρνησης Σαμαρά συνεχίζει να επελαύνει πάνω σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα και κοινωνικά αγαθά.»

δολ,αμπε

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2014 at 10:44 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply