Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Άδωνις Γεωργιάδης: Μόνο με ισοδύναμα μέτρα καταργούνται τα 25 ευρώ

6 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης


Συνάντηση με βουλευτές ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν

Γεωργιάδης: Μόνο με ισοδύναμα μέτρα καταργούνται τα 25 ευρώ

Η ρύθμιση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία θα μπορούσε να καταργηθεί, εάν βρισκόταν ισοδύναμο μέτρο, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης προσέθεσε πως θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν, προκειμένου να αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα, ώστε να εξαιρεθούν από τη χρέωση συγκεκριμένες ομάδες ανέργων.

Μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός είπε ότι το μέτρο των 25 ευρώ είναι εξυγιαντικό μέτρο. «Το θεωρώ ορθό, το υπερασπίζομαι, αλλά σέβομαι τις διαφορές με τον ΠΑΣΟΚ και θα συζητήσω μαζί τους» πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι μία από τις προτάσεις που θα συζητηθούν είναι η επιβολή τέλους στα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Πρόσθεσε ότι η τρόικα συμφωνεί να καταργηθεί το εισιτήριο των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά.

δολ

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2014 at 20:43 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply