Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά επί της ουσίας για ένα ακόμη παιχνίδι επιβεβαιώθηκε το πολύ μεγάλο πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα. Φάσεις δε δέχτηκαν με εξαίρεση μία κεφαλιά του Περογαμβράκη, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους ή να δημιουργήσουν ρήγματα. Μπορεί το τρικ με τον Κούρντι να βγήκε, αφού τόσο αυτός όσο και ο Μητρόπουλος βοήθησαν στην κυκλοφορία, όμως, όταν η μπάλα έφτανε έξω από την περιοχή μόνο ο Κολοβός έδειχνε ικανός να κάνει το κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ πέτυχε τον βασικό του στόχο, αφού παρατάχτηκε για το μηδέν στην άμυνα. Έτσι πήρε βαθμό εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά τα τέλη Νοεμβρίου, όταν είχε νικήσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έμεινε έτσι έναν βαθμό πάνω από τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να είναι οριακά στο κάτω μισό της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης παραβρέθηκαν τόσο ο Κωνσταντίνο Τσακίρης όσο και ο Πιέρ Ισά. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που πήγε στο γήπεδο ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, ενώ τους δικούς του λόγους είχε να βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, αφού αγωνίστηκαν εκτός των άλλων Κολοβός και Αυλωνίτης.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Τουμπακάρης (Αθηνών)Σ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Ζαχαράκης (70′ Παναγιωτούδης), Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης (87′ Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης

ΟΦΗ (ΣΑ ΠΙΝΤΟ): Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μίλιαζες, Μαρκής, Κάλαϊτζιτς (7′ Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (77′ Μπανούσης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου (84′ Λαμπρόπουλος)

Κίτρινες κάρτες: 22′ Μητρόπουλος, 51′ Αυλωνίτης, 55′ Κούρος, 87′ Λαμπρόπουλος / 30′ Ζόρο, 68′ Μακρής, 86′ Μπανούσης

sport24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.