This is... Agrinio: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον ΠαναιτωλικόΜε νίκη ξεκίνησε το 2014 για τον Παναιτωλικό, που με γκολ του Καμαρά στο 29ο λεπτό υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να φύγει με «σκυμμένο κεφάλι» από το Αγρίνιο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το β’ γύρο και συνολικά 18η στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και τους γηπεδούχους να δημιουργούν δύο πολύ καλές φάσεις στην περιοχή των «πράσινων» πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Αρχικά, στο 7ο λεπτό ο Καμαρά, αν και κλεισμένος, κατόρθωσε να γυρίσει και να κάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ και στο 9΄ η μπαλιά του Θεοδωρίδη έβγαλε τον Μπακάκη σε θέση βολής, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Απέναντι στην επιθετικότητα του Παναιτωλικού ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με ένα σουτ του Μπεργκ (17΄), το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Ράφαελ, ενώ στο 21΄ ο Καπίνο «απογειώθηκε» για να αποκρούσει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο. Στο 29΄, όμως, ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσε να αποτρέψει το «μοιραίο» για την εστία του, όταν ο Κουτρουμπής δεν κατόρθωσε να βγάλει οφ σάιντ τον Καμαρά, ο Γάλλος επιθετικός προχώρησε και πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-0.

Το αγωνιστικό μοτίβο δεν διαφοροποιήθηκε στην επανάληψη, με τον Παναιτωλικό να χάνει νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει σαφές προβάδισμα στο 57΄, όταν για ακόμη μία φορά ο Καμαρά άφησε πίσω του όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού πλαγιοκοπώντας την από αριστερά, «έκοψε» την μπάλα στον Μπακάκη, ο οποίος ακολουθούσε τη φάση, αλλά εκείνος μόνος και χωρίς πίεση σούταρε άτσαλα και άστοχα από το ύψος του πέναλτι.

Στο 63΄ ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μόλις τη δεύτερη ευκαιρία του, όταν ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος σε εκτέλεση φάουλ, αλλά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ράφαελ, ο οποίος είχε λάβει επίκαιρη θέση, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 87΄, όταν ο Ιταλός τερματοφύλακας εξουδετέρωσε με σίγουρη λαβή το μακρινό σουτ του Πράνιτς, στην τελευταία ευκαιρία που είχαν οι φιλοξενούμενοι για να «σώσουν» ένα βαθμό, καθώς η πίεση που άσκησαν με «στημένες» μπάλες στα τελευταία λεπτά δεν τελεσφόρησε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Κάκος (Κέρκυρας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκάλο – Σίλντεφελντ, Ζέκα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (86΄ Μπόγιοβιτς), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (76΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακάκης (80΄ Νταλμά), Μπικέι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (81΄ Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (72΄ Ντίνας), Αμπεΐντ, Νάνο (61΄ Κλωναρίδης), Σίλντενφελντ, Πράνιτς.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.