ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ, ΜΗΝΥΣΗ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ο υπουργός υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως υπάρχουν καταγγελίες και για τον Πάνο Καμμένο πως έχτισε βίλα στην Ικαρία με τουριστική επιδότηση.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς για το νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη ανέφερε ότι το γεγονός είναι ηθικά απαράδεκτο και εφόσον είναι αλήθεια είναι και παράνομο, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι υπάρχουν και αντίστοιχες καταγγελίες για πολιτικό αρχηγό.

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι ο πολιτικός αρχηγός είναι ο Πάνος Καμμένος και το σπίτι που έχει στην Ικαρία φέρεται να έχει χτιστεί με επιδότηση τουριστικού καταλύματος.

«Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα όπως δεν κάνω το ίδιο για τον κ. Λιάπη» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Λίγη ώρα αργότερα το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «ο Αδωνις Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε ακόμη μια αγωγή και μήνυση. Να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του».

Αμεση ήταν και η απάντηση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος ανέφερε «Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση».

capital

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.