Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Amazon από το 2008 μέχρι και σήμερα

Ιανουάριος 5th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η μετοχή της εταιρίας σκαρφάλωσε στα 405 δολάρια στα τέλη του έτους

Ο Τζεφ Μπέζος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Amazon έχει δηλώσει πως σε δέκα χρόνια από τώρα, οι καταναλωτές θα θέλουν ακριβώς τα ίδια πράγματα: Χαμηλές τιμές, πολλές επιλογές και παράδοση με ακρίβεια.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, ο οποίος το 2013 ήλθε στην επικαιρότητα αφενός μετά την ανακοίνωση για την εξαγορά της Washington Post, αφετέρου μετά τη δημοσιοποίηση του σχεδίου του για την παράδοση των παραγγελιών της εταιρείας του στους πελάτες της με αεροπλανάκια-ρομπότ (τύπου drones), είχε τη χαρά να δει τη μετοχή της Amazon να σκαρφαλώνει από τα 245 δολάρια στις αρχές του 2013 στα 405 δολλάρια στα τέλη του έτους.

Το αδιαμφισβήτητο πάντως επιχειρηματικό δαιμόνιο του Μπέζος δεν έχει αποδειχθεί αρκετό για να σταθεροποιήσει την κερδοφορία και τα έσοδα του διαδικτυακού κολοσσού που από το 2008 μέχρι και σήμερα καταγράφουν διαρκώς διακυμάνσεις.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Amazon για το 2013 θα ανακοινωθούν στις 29 Ιανουαρίου 2014. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τα κέρδη ανά μετοχή θα ανέλθουν στα 2,60 δολάρια περίπου.

newsbeast

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 5th, 2014 at 18:05 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply