Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Α.Γεωργιάδης: Και ο Π.Καμμένος έχτισε βίλα με κοινοτική επιδότηση

Ιανουάριος 5th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ, ΜΗΝΥΣΗ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ο υπουργός υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως υπάρχουν καταγγελίες και για τον Πάνο Καμμένο πως έχτισε βίλα στην Ικαρία με τουριστική επιδότηση.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς για το νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη ανέφερε ότι το γεγονός είναι ηθικά απαράδεκτο και εφόσον είναι αλήθεια είναι και παράνομο, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι υπάρχουν και αντίστοιχες καταγγελίες για πολιτικό αρχηγό.

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι ο πολιτικός αρχηγός είναι ο Πάνος Καμμένος και το σπίτι που έχει στην Ικαρία φέρεται να έχει χτιστεί με επιδότηση τουριστικού καταλύματος.

«Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα όπως δεν κάνω το ίδιο για τον κ. Λιάπη» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Λίγη ώρα αργότερα το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «ο Αδωνις Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε ακόμη μια αγωγή και μήνυση. Να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του».

Αμεση ήταν και η απάντηση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος ανέφερε «Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση».

capital

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 5th, 2014 at 09:55 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply