Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι μέρες «πέφτουν» οι αργίες του 2014;

Ιανουάριος 4th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πριν καλά καλά τελειώσουν οι γιορτινές ημέρες και μαζί με αυτές και οι επίσημες αργίες, εμείς ξεκινάμε να υπολογίζουμε τις…επόμενες αργίες που θα έχουμε μέσα στο 2014

Η αλήθεια είναι ότι οι αργίες είναι η χαρά του κάθε εργαζόμενου, του μαθητή, του φοιτητή, με απλά λόγια εκατομμυρίων ανθρώπων. Για να ξέρετε λοιπόν από νωρίς (ίσως και πάρα πολύ νωρίς, εδώ που τα λέμε) τι μας επιφυλάσσει το 2014, πάρτε χαρτί και στυλό και ξεκινήστε να υπολογίζετε τις… επόμενες μέρες άδειας που θα πάρετε.

Αρχίζουμε στις 3 Μαρτίου που είναι Καθαρά Δευτέρα για το πρώτο μετά των Φώτων επίσημο τριήμερο. Ακολουθεί η 25η Μαρτίου που για το 2014, «πέφτει» ημέρα Τρίτη και χαλάει λίγο τα πράγματα.

Επόμενη…στάση το Πάσχα, που φέτος θα το γιορτάσουμε 20 Απριλίου (άρα από Μ.Παρασκευή 18 Απριλίου μέχρι Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου, υπολογίστε χαλάρωση και οικογενειακά φαγοπότια).

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα Πέμπτη ενώ για την απόδραση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος (την πρώτη επίσημη του καλοκαιριού) κλείστε δωμάτια και εισιτήρια για το σ/κ 7 και 8 Ιουνίου και τη Δευτέρα φυσικά στις 9 του μήνα.

Ο Δεκαπενταύγουστος μας επιφυλάσσει ένα εκπληκτικό τριήμερο καθώς πέφτει Παρασκευή ενώ η 28η Οκτωβρίου, όπως και η άλλη εθνική επέτειος γιορτάζεται ημέρα Τρίτη για το 2014. «Τυχεροί» φέτος είναι οι καθηγητές, δάσκαλοι, σπουδαστές και μαθητές καθώς η 17η Νοέμβρη είναι Δευτέρα.

Και τέλος τα Χριστούγεννα του 2014 είναι ημέρα Πέμπτη (με Παρασκευή αργία, εκτός από τα εμπορικά καταστήματα βέβαια) και Πρωτοχρονιά επίσης Πέμπτη.

clickatlife

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 4th, 2014 at 22:28 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply