Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λύθηκε το μυστήριο με την τεραστια φάλαινα που εθεάθη δεμένη σε φορτηγό σε γαλλικό αυτοκινητόδρομο

Ιανουάριος 4th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Λύθηκε το μυστήριο με την τεραστια φάλαινα που εθεάθη δεμένη σε φορτηγό σε γαλλικό αυτοκινητόδρομοΜια τεράστια φάλαινα-φυσητήρας εθεάθη δεμένη σε φορτηγό στη Λορέν της ανατολικής Γαλλίας, προκαλώντας ερωτηματικά στους οδηγούς και παρακινώντας τους χρήστες του Twitter να προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο.

Φωτογραφίες ενός ολλανδικού φορτηγού που μετέφερε την μήκους 17 μέτρων φάλαινα έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς βρέθηκε εκεί και άλλοι ανησύχησαν εάν η φάλαινα ζει, παρατηρώντας ότι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από ένα τέτοιο ταξίδι.

Το μυστήριο δεν άργησε να λυθεί: η φάλαινα ήταν ψεύτικη και είχε κατασκευαστεί από βέλγους καλλιτέχνες. Επέστρεφε στο… σπίτι της μετά από έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία.

Μάλιστα, η φάλαινα χρησιμοποιείται για να ενημερώσει το κοινό για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι φυσητήρες.

δολ

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 4th, 2014 at 17:21 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply