Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τελευταία μέρα για τα τέλη κυκλοφορίας

Ιανουάριος 3rd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η πληρωμή τους μπορεί να γίνει και στα ΕΛ.ΤΑ
Τελευταία μέρα για τα τέλη κυκλοφορίαςΗ σημερινή μέρα έμεινε για να πληρώσουν, όσοι ακόμα δεν το έχουν κάνει και ανέρχονται περίπου στις 150.000, τα τέλη κυκλοφορίας.

Χθες όσοι προσήλθαν στις τράπεζες ταλαιπωρήθηκαν αφού κάποιες από αυτές δεν είχαν ενημερωθεί για την παράταση πληρωμής με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούν τους πολίτες και από την άλλη το Taxisnet είχε «πέσει» για αρκετή ώρα οι πολίτες δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για να πάρουν τις πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν καταθέσει το 2012.

Η πληρωμή των τελών θα μπορεί να γίνεται και από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, κάποια εκ των οποίων θα είναι σήμερα ανοιχτά μέχρι τις 20:30. Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να πληρωθούν και στο αυτοματοποιημένο δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων μέχρι τις 14:30.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 3rd, 2014 at 08:06 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply