Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κώστας Γκιουλέκας: Ο Μπουτάρης είναι ο νεκροθάφτης της αγοράς!

3 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Στα θέματα που αφορούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης κλήθηκε να τοποθετεί ο υφυπουργός Κωνσταντινός Γκιουλέκας, με την ιδιότητα του ως επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου.

Μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης ο κύριος Γκιουλέκας, χαρακτηρίζοντας τον Δήμαρχο Μπουτάρη “νεκροθάφτη της αγοράς” της Θεσσαλονίκης, άσκησε δριμεία κριτική, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο Δήμαρχος, αντί να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, καλύτερα θα κάνει να ασχοληθεί με την πόλη, που δυστυχώς έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, δυστυχώς έρχεται μόνο για τα πολύ αρνητικά στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι αυτή την πόλη, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των εργαζομένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος κατάφερε να την κάνει την πιο βρώμικη και πιο σκοτεινή πόλη στην Ελλάδα…

Η Θεσσαλονίκη έρχεται μόνο στη δημοσιότητα όταν χρειάζεται ο Δήμαρχος τα ΜΑΤ για να συνεδριάσει, όταν διχάζει την πόλη, στέλνοντας την οικογένεια των Ποντίων στα δικαστήρια…

Το ζητούμενο είναι ότι η Θεσσαλονίκη πραγματικά αξίζει κάτι περισσότερο και κάτι καλύτερο…

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με ένα ανάλγητο εντελώς πρόσωπο έρχεται και επιβάλλει δυσβάσταχτα πρόστιμα, με αποτέλεσμα πάρα πολλές επιχειρήσεις να έχουν βάλει λουκέτο εξαιτίας και αυτής της συμπεριφοράς. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν ότι δεν απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η αγορά στενάζει λόγω της τρομερής οικονομικής κρίσης από την οποία διερχόμαστε. Και ο Δήμος θα έπρεπε να είναι αρωγός δίπλα στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και όχι ο νεκροθάφτης τους. Δυστυχώς ο κ. Μπουτάρης έχει αποδειχθεί ο νεκροθάφτης της αγοράς”, κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας.

newsit

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, 2014 at 19:51 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply