Δώστε στον οργανισμό σας αυτά που χρειάζεται, και νιώστε αμέσως καλύτερα

 Hangover: Αντιμετωπίστε το με έναν υγιεινό χυμό Κάποιες νύχτες όπως η παραμονή της πρωτοχρονιάς μπορεί να το ρίχνουμε λίγο περισσότερο έξω απ’ όσο αντέχουμε και, σήμερα, είναι μία από τις μέρες που μπορεί να ξυπνήσατε με hangover. Αν νιώθετε καθόλου καλύτερα, δεν είστε η πρώτη ούτε η τελευταία που σήμερα δεν νιώθει στα καλύτερά του.

Επειδή σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει πονοκέφαλο και ανακάτεμα στο στομάχι, αλλά και γιατί μπορεί να έχετε να πάτε κάπου για φαγητό το μεσημέρι, ένας χυμός θα σας συνεφέρει στο λεπτό. Είναι σαν bloody mary, αλλά χωρίς την βότκα, γεμάτος θρεπτικά στοιχεία, όπως η βιταμίνη C, το λυκοπένιο αλλά και το νερό που θα σας χαρίσει την απαραίτητη ενυδάτωση, και θα «στρώσει» αμέσως το στομάχι σας.

Υλικά:
3 μέτριες ντομάτες
2 κομμάτια σέλερι
1 λεμόνι
1 μικρό κομμάτι τζίντζερ
Μερικές σταγόνες Tabasco
¼ ενός αγγουριού

Εκτέλεση:
Περάστε όλα τα υλικά (εκτός από το tabasco) από τον αποχυμωτή, ανακατέψτε καλά τον χυμό, βάλτε του tabasco και καταναλώστε τον αμέσως.

queen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.