Ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Οι γιατροί δεν παρέχουν παρά μόνο μετρημένη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του και δεν κρίνουν σκόπιμο να εκδίδουν ανακοινωθέντα αν δεν υπάρχουν ουσιαστικές μεταβολές.

Την ίδια ώρα, στην επιφάνεια έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με την bild, ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 που την Παρασκευή κλείνει τα 45 του, τραυματίστηκε πέφτοντας σε μια «παγίδα» στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μικρό παιδί που είχε πτώση.

Συγκεκριμένα, ο «Σούμι» και ο 14χρονος γιος του έκαναν σκι με μία φιλική παρέα στο Μαριμπέλ, όταν η κόρη ενός φίλου του είχε πτώση από μία πλαγιά που κατέβαινε. Ο Σουμάχερ, ως εμπειρότερος σκιέρ της παρέας, έτρεξε να τη βοηθήσει, αλλά βγαίνοντας από την προκαθορισμένη διαδρομή και πιθανώς αγνοώντας (εσκεμμένα ή μη τις σχετικές ενδείξεις του χιονοδρομικού κέντρου) πάτησε σε βαθύ χιόνι και πέφτοντας στην «παγίδα» αυτή χτύπησε με το δεξιό μέρος του κεφαλιού του σε έναν βράχο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί ως τώρα για την απόφαση του Σουμάχερ να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, έρχεται από τον Κάι ΈΜπελ, δημοσιογράφο και φίλο του, ο οποίος αποκάλυψε ότι παλιότερα του είχε πει: «Εγώ προχωρώ με το δόγμα του πεπρωμένου. Δεν μπορώ να μην κάνω κάποια πράγματα από το φόβο πως μπορεί να πάθω κάτι. Αν είναι να μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου»…
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

πρώτο θέμα, patrasevents

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.